Download Platinum Arts Sandbox - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Platinum Arts Sandbox
Categorie:
Jocuri Diverse
Specificatii:
Licenta: Gratis | Platforma: Windows Vista | Versiune: 2.3
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Sunt sigur că mulți jucători de jocuri video au luat în considerare crearea propriului lor joc la un moment dat. Problema este de a avea cunoștințele necesare pentru acest tip de proiect.

Cu Platinum Arts Sandbox lucrurile au devenit puțin mai ușoare. Cu acest editor vizual, intuitiv, puteți face primii dvs. pași în lumea dezvoltării jocului, fără a fi nevoie să vă luptați cu linii interminabile de cod sursă nedeterminabile.

Platinum Arts Sandbox nu necesită instalare - pur și simplu dezarhivați arhiva într-un folder și puteți rula programul imediat. Prima dată când îl lansați, vi se va oferi un scurt tutorial despre principalele caracteristici și funcții, apoi veți fi lăsat pe cont propriu.

Programul include câteva hărți personalizate pe care le puteți utiliza pentru a aduna idei, a verifica ce fel de jocuri puteți crea sau chiar ca șablon pentru a începe să vă creați. Platinum Arts Sandbox rulează fără probleme și sunt sigur că este mult mai ușor decât codificarea unui joc de la zero, dar totuși necesită să dedicați un efort - și, mai ales, o mulțime de timp - dacă doriți să obțineți rezultate bune. De fapt, sunt surprins că programul este destinat să fie folosit de copii!

Dacă ați dorit întotdeauna să vă creați propriul joc video, aruncați o privire la Platinum Arts Sandbox, o platformă de creare a jocurilor 3D, cu un mediu vizual intuitiv.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: