Download Pixel Force: DJ Hero - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Pixel Force: DJ Hero
Categorie:
Jocuri Clasice
Specificatii:
Licenta: Gratis | Platforma: Windows XP | Versiune: 1.0
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Pixel Force: DJ Hero este un remake pe 8 biți al popularului joc de consolă. Cum ar putea funcționa jocul în 1989? Dezvoltatorul Eric Ruth răspunde cu acest joc amuzant în stil NES.

Mashup-uri de tonuri de chip

Cu nouă mashup-uri de tonuri de chip, Pixel Force: DJ Hero are suficientă muzică pentru a vă menține ocupat o perioadă. Sunetele pe 8 biți sunt surprinzător de bune, iar mecanica jocului, unde trebuie să atingeți din timp simbolurile care se apropie funcționează foarte bine. Nu este la fel de mișto ca să folosești perifericul oficial, dar tastatura ta va face treaba!

Stilul retro

Grafic, Pixel Force: DJ Hero este ceea ce te-ai aștepta: colorat și blocant. Atmosfera este total retro, și impresionant că jocul este de fapt mai distractiv decât multe dintre titlurile originale Nintendo de la sfârșitul anilor 80!

Distractiv, dar ușor

Fiind un joc de urmărire cu scor mare, Pixel Force: DJ Hero este destul de convingător, deși melodiile cu cipuri înspăimântătoare înseamnă că nu veți putea invita prietenii să vă rondați și să conectați computerul la niște boxe mari!

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: