Download Pitaschio 2.26 - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Pitaschio 2.26
Categorie:
Programe Analiza si Optimizare
Specificatii:
Licenta: Gratis | Platforma: Win2000/XP/Vista
Linkuri Sponsorizate
Descriere:
Pitaschio este un program produs de un japonez si care aduce numeroase îmbunatatiri sistemului de operare, prin tot felul de functiuni la o prima privire minore, dar care, de la caz la caz, de la utilizator la utilizator, pot fi importante si chiar deveni obisnuinta. Practic mi-ar lua prea mult sa prezint tot ce face acest program, dar voi încerca sa ma opresc la ce mi se pare – subiectiv- mai important.


Descarcati arhiva care nu are nici macar 100KB si despachetati fisierele undeva pe calculator. Lansati apoi unicul fisier executabil: da, programul nu necesita instalare (un plus mare deja). El va apare în systray, lânga ceasul sistem. Click dreapta pe el si alegeti Settings si veti vedea o fereastra ca cea de mai sus. Aveti grija ce lasati bifat din ceea ce este pre-bifat. Nu ca v-ar exploda calculatorul, fiti linistiti, dar de exemplu implicit programul anuleaza tasta Windows, pe care eu o folosesc regulat.

Sa aruncam o privire mai atenta: dupa cum puteti vedea sunt câteva "zone" în acea fereastra. Prima este Window care contine cele mai multe optiuni. Ce face Allow snap? Daca lucrati cu diverse aplicatii nu pe tot ecranul, atunci acestea pot fi aliniate frumos, marginea fiecareia actionând ca un magnet, ceea ce va permite sa le puneti frumos una lânga alta ori una sub alta. Place window only in screen este o alta chestiune interesanta: daca e activata optiunea nu veti putea muta o fereastra (cele mai multe de fapt) în afara ecranului.
Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: