Download Pinball FX2 - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Pinball FX2
Categorie:
Jocuri Clasice
Specificatii:
Licenta: Gratis | Platforma: Windows 8
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Dacă ați dorit să pierdeți timp la începutul anilor 2000, mulți dintre noi am apelat la jocul Pinball gratuit care a venit cu majoritatea mașinilor Microsoft. Pinball FX2 este o versiune actualizată cu o mulțime de dulapuri suplimentare aruncate pentru a amesteca experiența.

Ce este Pinball FX2?

Pinball FX2 este o versiune actualizată a jocului Pinball pe care ne-a obișnuit cu toții. Jocul funcționează exact cum te-ai aștepta; controlezi padelele și trimiți o bilă mică de metal care zboară în jurul unei mese animate pentru a ridica puncte. Dacă înțelegeți pinballul din viața reală, ar trebui să vă simțiți destul de încrezători în acest sens.

Ar trebui să obțineți Pinball FX2?

Ca o descărcare gratuită, este o descărcare foarte satisfăcătoare. Totul funcționează așa cum vă așteptați, iar mesele incluse gratuit vor oferi o cantitate decentă de distracție. Dacă sunteți pasionați de concept, puteți plăti pentru mese suplimentare și în mare parte sunt suficient de interesante pentru a garanta achiziția. Dacă simți nevoia de o anumită nostalgie, atunci aceasta este o opțiune excelentă pentru tine.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: