Download PicPick - Descarca PC Telefon Android sau IOS

PicPick
Categorie:
Programe Captura Ecran
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Captura de ecran excelentă și editor de imagini

PicPick captura de ecran și editor imagine este o piesă impresionantă de software gratuit pentru acoperirea majoritatea nevoilor de gestionare a imaginii.

editare foto

Instrumentele masive de editare a fotografiilor precum Photoshop sunt minunate, dar unele le consideră prea grele și complicate pentru utilizarea de zi cu zi. PicPick este cu siguranță o alegere mai bună dacă ceea ce aveți nevoie este doar un simplu editor de imagini. Cu PicPick puteți efectua cu ușurință sarcini simple de editare a fotografiilor, incluzând luminozitatea, contrastul și reglarea culorilor, scala de gri, încețoșarea, pixelatul și alte efecte speciale.

Captură de ecran

Însă PicPick nu este doar un editor de imagini: este, de asemenea, un instrument cu captura de ecran complet, cu ajutorul căruia poți captura imaginea de pe monitor în mai multe moduri: ecran complet, fereastră activă, zonă definită de utilizator și multe altele. În plus, PicPick poate lucra cu mai multe documente simultan și capturile pot fi declanșate cu comenzi rapide de la tastatură, ceea ce îl face și mai ușor.

Alte instrumente

PicPick are o selecție de instrumente Othet de care nu veți avea nevoie în fiecare zi, dar când vă descoperiți cu o nevoie, să spuneți, să alegeți o culoare specifică pe ecran, să măriți ceva sau să folosiți o tablă virtuală pentru a „desena "pe ecran. Există 7 dintre aceste instrumente și, deși sunt destul de niște, sunt o notă frumoasă.

PicPick este un editor și un captator ușor, dar cu caracteristici complete, perfect pentru activități simple zilnice de editare a imaginilor.

S-a rezolvat o problemă a erorilor din mediul dual. Actualizări ale limbii bosniace adăugate Bug-urile minore sunt rezolvate

Schimbări

S-a rezolvat o problemă a erorilor din mediul dual. Actualizări ale limbii bosniace adăugate Bug-urile minore sunt rezolvate
Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: