Download Picasa Webalbums Assistant - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Picasa Webalbums Assistant
Categorie:
Programe Download Managere
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Descărcați albumele web Picasa fără Picasa

Acest program nu mai poate fi descărcat. Aruncați o privire pe Google Photos în schimb.

Un prieten de-al meu care este utilizator de Mac se plânge întotdeauna că nu poate descărca albume foto complete de la Picasa. Ei bine, mă bucur să-i spun că tocmai am găsit soluția.

Picasa Webalbums Assistant este un instrument Java simplu dezvoltat de un student de calculator care a avut și aceeași problemă ca prietenul meu: dacă utilizați un Mac și, prin urmare, nu aveți Picasa, descărcarea albumelor foto o singură poză este o adevărată durere.
Desigur, asta nu înseamnă că această aplicație este destinată doar utilizatorilor Mac. Dacă utilizați Windows, dar nu vă place Picasa, puteți profita și de această aplicație.
Veți putea descărca materiale atât din albumele publice, cât și din cele private și puteți selecta fotografiile potrivite, datorită previzualizării sale pentru miniaturi

După ce a fost creat în Java, programul nu este cu siguranță foarte frumos sau ușor de utilizat. Cu toate acestea, puteți spune că autorul a depus un efort deosebit pentru a-l face cât mai ușor de utilizat.

În timp ce Picasa Webalbums Assistant nu are cea mai atractivă interfață din lume, este instrumentul perfect pentru a descărca albumele foto Picasa fără Picasa.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: