Download Picasa Album Downloader - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Picasa Album Downloader
Categorie:
Programe Download Managere
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Descărcați albumele foto Picasa complete

Acest program nu mai poate fi descărcat. Aruncați o privire pe Google Photos în schimb.

Picasa Album Downloader, după cum puteți deduce de la numele său, este un instrument simplu cu ajutorul căruia puteți descărca albume complete din serviciul de partajare a fotografiilor Picasa Web Albums.

Tot ce trebuie să faceți este să rulați programul, să introduceți numele de utilizator Picasa și titlul albumului din care doriți să obțineți imaginile și să apăsați butonul Descărcare . Voilà! Toate imaginile din albumul respectiv vor fi descărcate automat în folderul specificat, cu un efect de animație frumos și colorat.

Picasa Album Downloader nu prezintă nicio funcționalitate avansată, cum ar fi posibilitatea de a filtra imaginile după dimensiune sau de a avea un instrument de căutare încorporat pentru a găsi albume din program. Cu toate acestea, este o mică aplicație la îndemână, care funcționează perfect și poate fi foarte util pentru a găsi imagini pentru imagini de fundal, compoziții foto și multe altele.

Picasa Album Downloader este un instrument simplu, ușor de utilizat, care poate descărca albume complete din Picasa în doar câteva secunde.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: