Download Picasa 3.8.117.43 - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Picasa 3.8.117.43
Categorie:
Programe Vizualizare
Specificatii:
Licenta: Gratis | Platforma: WinXP/Vista/7
Linkuri Sponsorizate
Descriere:
Picasa este software-ul care va ajuta sa gasiti instantaneu, sa editati si sa partajati toate fotografiile de pe PC. Aveti posibilitatea de a utiliza Picasa incepand cu preluarea fotografiilor din aparatul foto.
Din acel moment, de fiecare data cand deschideti programul, acesta va gasi automat toate fotografiile (chiar si pe acelea pe care ati uitat ca le aveti) si le va sorta in albume vizuale organizate dupa data, cu nume de fisiere pe care le veţi recunoaste. Aveti posibilitatea sa mutati cu mouse-ul albumele si sa creati etichete pentru a crea grupuri noi.

Principalele caracteristici:
-Albume web frumoase;
Afisati fotografiile dvs. in formatul lor cel mai bun. Vizualizati slideshow-uri pe ecran complet, vedeti fotografiile dvs. aranjate pe o harta globala, bucurati-va de redarea video si multe altele.
- Evidentierea persoanelor
Persoanele din fotografiile dvs. sunt foarte importante. Tehnologia noastra va ajuta sa organizati automat fotografiile in functie de persoanele care apar in ele si poate fi utilizata in Picasa si Picasa Web Albums.
- Organizati-va;
Picasa gaseste automat toate fotografiile de pe PC-ul dvs., oriunde se afla, si le va organiza in cateva secunde.
- Fiti creativ(a);
Utilizati Picasa pentru a concepe si a printa colaje foto minunate, pentru a crea slideshow-uri video distractive, pentru a adauga text fotografiilor sau pentru a vizualiza fotografiile dvs. preferate pe desktop sau in screensaver.
- Utilizarea este gratuita;
Puteti descarca Picasa gratuit, iar Picasa Web Albums ofera o capacitate de stocare gratuita de 1 gigaoctet. Acest spatiu este suficient pentru 4.000 de fotografii de dimensiunea unui fundal.
- Distribuirea este simplificata;
Publicati-va online fotografiile preferate cu un singur clic. Creati albume foto online uimitoare pentru a le distribui prietenilor si familiei sau creati albume publice pentru a fi vazute de intreaga lume. Primiti notificari cand o persoana din „Favorite” publica fotografii noi.
- Editati pentru a obtine perfecţiunea;
Imbunatatiti aproape orice fotografie folosind corectiile printr-un singur clic oferite de Picasa pentru probleme comune, cum ar fi efectul de ochi rosii, culoarea si luminozitatea. Sau utilizati ajustarile si efectele pentru a imbunatati cele mai bune fotografii ale dvs.
- Adaugati locatii;
Adaugati cu usurinta geoetichete la fotografiile dvs. ca sa va amintiti exact unde le-ati făcut, utilizand Harti Google.
- Comandati fotografii si cadouri sau printati acasa;
Picasa faciliteaza obtinerea celor mai bune rezultate de la imprimanta dvs. color. Iar Picasa Web Albums ofera prietenilor dvs. posibilitatea de a descărca fotografii la rezolutie completa, ca sa poata obtine aceleasi rezultate. Atunci cand comandati online, aveti posibilitatea sa optati in mod liber pentru unul dintre serviciile importante de vanzare cu amanuntul.
Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti:

COMENTARII

Vizitator
18/12/2013, 21:25
e misto