Download Personal Numerologist - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Personal Numerologist
Categorie:
Programe Diverse Hobbyuri
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Creați un raport de numerologie pe baza datei dvs. de naștere

Numerologia este credința într-o relație mistică între numere și obiecte fizice sau lucruri vii. A fost popular printre matematicienii timpurii, cum ar fi Pitagora, dar mai târziu a urmat aceeași dezvoltare istorică a astrologiei din astronomie și din alchimie din chimie. Personal Numerologist este un program care aplică principiile numerologiei datelor dvs. personale. ideea este că poate extrapola tot felul de informații despre personalitatea ta și compatibilitatea ta cu ceilalți.


Pur și simplu introduceți numele complet pe care vi l-ați dat la naștere, apoi cel pe care îl utilizați în mod normal astăzi și, în sfârșit, data nașterii. Pentru un raport de relație, va trebui să faceți același lucru cu datele celeilalte persoane. Nu este necesară nicio altă informație particulară (cum ar fi latitudinea și longitudinea locului de naștere!) Pentru a vă oferi un raport detaliat asupra personalității voastre. Unii oameni ar putea obiecta că programul nu necesită suficiente date pentru a delimita o personalitate, dar există, de asemenea, este disponibil un manual complet și util care să vă ajute să înțelegeți mai bine termenii și conceptele utilizate în rapoarte.

Numerologul personal poate fi interesant dacă credeți în potrivirea dintre numere și viața personală. Dacă nu, este încă interesant să citiți toate informațiile pe care le poate găsi programul pe baza datei dvs. de naștere.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: