Download PeaZip Portable - Descarca PC Telefon Android sau IOS

PeaZip Portable
Categorie:
Programe Arhivare Fisiere
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Instrument portabil de compresie multi-format

PeaZip Portable, instrumentul de compresie / decompresie a fișierelor, a revenit cu o versiune complet nouă și este mai mare și mai bun ca niciodată.

Interfața PeaZip Portable a fost renovată, cu un aspect frumos și cu câteva teme încorporate pentru a condimenta lucrurile. Utilizarea programului este o experiență plăcută - la nivelul cel mai de bază, adăugați fișierele pe care doriți să le comprimați / decomprimați folosind exploratorul de fișiere din dreapta și ați ales acțiunea dorită din bara principală de instrumente sau făcând clic dreapta.

Făcând clic dreapta pe un fișier sau folder și alegând Adăugare la arhivă sau Parcurgere cale cu PeaZip va oferi, de asemenea, acces direct la facțiunile programului. Procesul de compresie / decompresie este foarte rapid și lin și există opțiuni avansate impresionante pentru utilizatorii care doresc să obțină ceva mai mult tehnic.

Printre cele mai bune caracteristici PeaZip Portable avansate sunt opțiunile de criptare / parolă, variabilele de compresie și instrumentele File , care vă permit să împărțiți fișiere, să le alăturați și chiar să vizualizați fișierele checkum. PeaZip Portable m-a impresionat cu adevărat - este un program de primă clasă care se execută la un nivel foarte înalt.

PeaZip Portable este un program fantastic pentru toate nevoile dvs. de comprimare / decomprimare.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: