Download PDF To Word Converter Free - Descarca PC Telefon Android sau IOS

PDF To Word Converter Free
Categorie:
Programe Calculatoare
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Un convertor PDF gratuit

Free PDF to Word Converter este o aplicație gratuită bazată pe cloud care vă permite să convertiți fișiere PDF în fișiere Microsoft Word . Nu puteți edita fișiere PDF decât dacă vă luați timp pentru a copia textul și a-l lipi într-un document editabil. Deseori pierdeți toate formatările originale. Această aplicație vă economisește timp și păstrează aspectul original.

Avantajele conversiei PDF în Word

Dacă aveți un convertor PDF în Word direct, este o opțiune de economisire a timpului pentru copierea și lipirea obositoare necesare editării PDF-urilor. Scopul fișierelor PDF este de a păstra formatarea exactă și aspectul paginii pentru vizualizarea pe orice dispozitiv. PDF-urile nu sunt pentru editare. Deci, dacă doriți să editați un fișier PDF?

Editare ușoară

În loc să pierdeți formatul și aspectul paginii originale copiind și lipind conținutul, puteți utiliza un convertor. Un convertor PDF va aduna informațiile din documentul PDF și le va traduce în format Word DOC. Menține aspectul paginii la cea mai bună capacitate de codare.

Uneori, veți vedea mici diferențe în prezentarea documentului. Rar, veți pierde o parte din informații, deoarece convertorul nu a putut-o traduce. Cel mai adesea, tot conținutul este acolo, dar cu un aspect diferit. Acest program este bun pentru a păstra aspectul paginii aproape de cel al originalului.

Alegeți o gamă de pagini

Ce se întâmplă dacă nu aveți nevoie de întregul document? Acest convertor gratuit are grijă de asta. Puteți selecta paginile pe care trebuie să le convertiți și software-ul să le convertească din paginile documentului PDF și într-un fișier DOC separat. Această caracteristică este utilă dacă aveți nevoie de informații punctuale din documente PDF lungi.

Spuneți că vă scrieți teza cu permisiunea de a cita un autor din ebook-ul său. Re-scrierea cuvintelor exacte este o pierdere de timp. Nu aveți spațiu pe disc pentru a converti întregul ebook. Ce poti face? Convertiți o singură pagină cu paragraful de care aveți nevoie. Apoi, copiați și lipiți oferta. Este o soluție mult mai practică .

Imagini sau fără imagini?

Deoarece PDF-urile păstrează aspectul exact al paginii, acestea vin adesea cu mai multe imagini. Dacă nu aveți nevoie de imagini, puteți verifica opțiunea de a ocoli conversia imaginii . Dacă doriți câteva imagini, dar nu toate, va trebui să le convertiți pe toate și apoi să le eliminați pe cele de care nu aveți nevoie. Nu există o conversie selectivă a imaginii.

Imaginile vor fi afișate ca parte a paginii atunci când sunt convertite în Word. Dacă doriți ca fișiere JPEG separate, puteți lipi imaginile pe o pânză goală în Paint.NET sau Adobe Photoshop. Imaginea poate pierde o anumită calitate, dar acest convertor PDF nu are opțiunea de a converti PDF-uri în formate de imagine.

Un singur fișier la un moment dat

Versiunea gratuită a convertorului FM PDF la Word nu acceptă conversia în format PDF . Va trebui să încărcați și să convertiți fiecare PDF într-un fișier Word Doc. Procesul necesită mai multă introducere a utilizatorului, dar conversia este rapidă. Poate să dureze mult timp dacă doriți să convertiți cantități mari de fișiere PDF.

Versiunea Pro a acestui software acceptă conversia în format PDF. Cu o singură plată, versiunea Pro oferă mai multe opțiuni pe o platformă mai complexă. Pentru a încerca o altă aplicație bazată pe cloud, aruncați o privire la acest alt format PDF to Word Converter pentru Windows. Pentru a schimba fișierele Word în PDF, încercați această versiune de încercare gratuită Word to PDF Converter.

Un convertor compact PDF gratuit la Word

Deoarece FM Free PDF to Word Converter pentru PC-urile Windows și Mac este bazat pe cloud, nu ocupă mult spațiu. Conversia este rapidă și fiabilă în păstrarea formatului original PDF. Selectați o pagină sau o serie de pagini pentru a le converti, cu sau fără imagini. Platforma este intuitivă și ușor de utilizat .

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: