Download PCShowBuzz - Descarca PC Telefon Android sau IOS

PCShowBuzz
Categorie:
Programe Captura Ecran
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Urmăriți online sute de canale TV

Dacă te-ai săturat să urmărești mereu aceleași canale din televizorul tău, de ce să nu încerci canale din alte țări care transmit conținut pe Internet?

Acesta este exact ceea ce puteți face cu PCShowBuzz, un tuner TV TV pe Internet care vă permite să vizionați sute de canale TV din întreaga lume. Canalele sunt clasificate după țară și, de asemenea, după gen, așa că este ușor să găsești ceva interesant de urmărit. Există și un buton pentru posturile de radio, dar se pare că această funcție nu funcționează în prezent. Programul oferă și câteva instrumente avansate, cum ar fi un manager de marcaje pentru a salva canalele preferate și posibilitatea de a programa canale pentru redare sau înregistrare (cu un instrument terț).

În ceea ce privește alte instrumente similare, calitatea imaginii depinde de mai mulți factori: conexiunea dvs. la internet, specificațiile computerului și, de asemenea, caracteristicile canalului. În general, PCShowBuzz a funcționat bine în timpul testelor noastre, deși mi s-a părut un pic enervant faptul că trebuie să aștept până când a fost terminată întreaga tamponare pentru a începe să redau un canal.

PCShowBuzz vă permite să vizionați canale TV online din multe țări și genuri diferite chiar în computer.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: