Download PC Tools Firewall Plus - Descarca PC Telefon Android sau IOS

PC Tools Firewall Plus
Categorie:
Programe Firewall
Specificatii:
Licenta: Gratis | Platforma: Windows XP | Versiune: 7.0.0.111
Linkuri Sponsorizate
Descriere:
PC Tools Firewall Plus se află între computer și conexiunea dvs. la Internet, controlând atât descărcarea și încărcarea traficului și vă avertizează ori de câte ori detectează acces la internet sau trafic neașteptat în orice direcție.

PC Tools Firewall Plus este surprinzător de ușor de utilizat; puteți începe imediat, fără a fi necesar să configurați nimic, lucru pentru care începătorii vor fi recunoscători. Acești utilizatori începători vor fi, de asemenea, bucuroși să vadă că funcționalitatea de bază a PC Tools Firewall Plus poate fi modificată în termeni de programe aprobate sau blocate, în zona Aplicații. Cu toate acestea, dacă preferați să aveți mai mult control asupra programului, puteți utiliza întotdeauna secțiunea Reguli avansate. Există, de asemenea, posibilitatea de a comuta între utilizator normal și utilizator expert pe PC Tools Firewall Plus, fie în timpul instalării, fie în meniul de configurare al programului. În acest fel, utilizatorii avansați vor primi mesaje mai detaliate de pe firewall și vor putea, de asemenea, să-l regleze mai departe.

PC Tools Firewall Plus înregistrează toate activitățile rețelei, precum și numărul de pachete și octeți blocați. Dar un lucru mi-a lipsit: posibilitatea de a avea mai multe niveluri de securitate (cum ar fi în ZoneAlarm, de exemplu) cu care puteți schimba rapid setările programului.

Toate funcțiile din PC Tools Firewall Plus sunt ușor accesibile în interfața captivantă a firewall-ului, doar făcând clic pe butoanele corespondente din partea stângă. Fereastra principală oferă și butoane de acces direct la cele mai importante zone din program.

Cu PC Tools Firewall Plus, atât utilizatorii începători cât și cei avansați își pot proteja în mod eficient calculatoarele, alegând ce aplicații ar trebui să acceseze internetul și blocând, de asemenea, orice dispozitiv neautorizat pentru a fi rupt în computer.

Permis de securitate extins (ESP) Aplicație îmbunătățită Mai multe ferestre populare informative Profil actualizate Moduri normale și de expertiză în rețea

Schimbări

Permis de securitate extins (ESP) Aplicație îmbunătățită Mai multe ferestre populare informative Profil actualizate Moduri normale și de expertiză în rețea
Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: