Download Passenger Train Simulator - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Passenger Train Simulator
Categorie:
Programe Calculatoare
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Controlează șinele în simulatorul trenului de pasageri

Passager Train Simulator este un joc care își propune să recreeze experiența și provocarea de a gestiona trenurile de pasageri cât mai corect. Jocul este ușor de ridicat, dar greu de dat, deoarece jucătorul va avea nevoie de un set sofisticat de abilități pentru a-l stăpâni cu adevărat. Vei fi următorul controlor al trenului as ...?

Adevarata provocare a controlului trenurilor de pasageri

Gestionarea și menținerea unui set de trenuri de pasageri poate fi mai greu decât poate părea, chiar și într-un simulator. Pasagerul Simulator vă poziționează în controlul mai multor trenuri diferite și vă asigură că fiecare dintre acestea ajunge la destinație la timp, fără alunecări sau întârzieri. Când ajungeți la o stație, va trebui să vă opriți complet și să lăsați pasagerii la bord - o stație ratată înseamnă pasageri ratați și o misiune eșuată. Fii atent la forma căii ferate din fața ta: dacă șinele sunt curbate, atunci va trebui să încetinești, altfel riscă să deracizi. În schimb, dacă încetiniți prea mult, nu veți reuși niciodată să ajungeți la destinație la timp. Gândește-te tare și repede!

O adevărată simulare

Simulatorul trenului de pasageri este conceput pentru a face jucătorul să se simtă ca și cum ar fi acolo, controlând trenurile pe o cale ferată. Orice pasionat feroviar va depune mărturie că funcționarea trenurilor și a căilor ferate au fost perfect surprinse.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: