Download Papers, Please - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Papers, Please
Categorie:
Jocuri RPG
Specificatii:
Licenta: Gratis | Platforma: Windows 7 | Versiune: 0.5.13
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Hârtii, Vă rog, este un joc neobișnuit în care jucați inspector de imigrare. Treaba ta este să te asiguri că toată lumea care trece prin graniță își are documentele în ordine și să urmezi un set în continuă schimbare de legi privind imigrația.

Intrarea refuzată

În Papers, vă rog, jucați un cetățean al unei republici în stil sovietic căruia i s-a spus să lucreze ca inspector de imigrare. Nu câștigi mult și ești pedepsit financiar pentru greșeli. Pe măsură ce fiecare persoană trece prin controlul imigrării, trebuie să vă asigurați că totul este corect. Acest lucru se complică din ce în ce mai mult pe măsură ce jocul progresează, astfel încât poate fi ușor să ratezi ceva, ceea ce îți câștigă o penalizare.

Trebuie să vă asigurați că vă puteți hrăni familia și să le mențineți sănătoși, astfel încât greșelile pot avea efecte negative asupra lor. Este dificil să te descurci cu salariul de bază, astfel încât greșelile pot duce la faptul că trebuie să alegi ce membru al familiei vrei să păstrezi în viață. Lucruri destul de deprimante.

Depresie drab retro

Hârtii, Vă rugăm să aveți o interfață bine proiectată și controale bune pe care le veți ridica cu ușurință pe măsură ce jocul progresează. Grafic, are un aspect pixelat, pe 8 biți, care se potrivește sentimentului drab din anii 80 ai jocului sovietic. Dar Papers, Please nu este un joc în care grafica sau sunetul sunt atracția principală. Este un joc care te va face să te gândești și care te obligă să te uiți la ce fel de persoană ai fi atunci când ești forțat să alegi între imigranții care merită să aibă grijă de familia ta.

Ești o persoană rea?

Papers, Please nu este un joc distractiv, în sensul tradițional. Dar este convingător, foarte bine proiectat și scris. Drept dovadă că jocurile video nu sunt mut și pot fi „artă”, este excelent.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: