Download PaperBus - Descarca PC Telefon Android sau IOS

PaperBus
Categorie:
Programe Retea
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Navigați site-urile blocate cu această aplicație proxy eficientă

Există computere, rețele și chiar țări care restricționează accesul la un anumit conținut de internet dintr-un motiv sau altul. PaperBus vă permite să circumnavigionați aceste blocuri permițându-vă să utilizați simplu și cu ușurință un proxy dintr-o altă țară pentru a accesa conținut blocat în regiunea dvs.

PaperBus utilizează o rețea extinsă de servere împrăștiate în toată lumea. Acestea includ un proxy dedicat PaperBus, care se pretinde a fi cel mai rapid și cel mai eficient din lot. Pentru a încerca service-ul este gratuit, dar pentru a avea acces continuu complet la proxies, trebuie să plătiți un abonament la PaperBus.

PaperBus nu numai că este foarte ușor de utilizat, dar și foarte ușor. Imediat ce îl activați, un asistent de conexiune afișează procesul de conectare și doi indicatori afișează cantitatea de trafic de intrare și de ieșire. Dacă doriți să utilizați PaperBus doar cu anumite site-uri web, există o listă de adrese URL a adreselor URL în opțiunile care vă permit să vă asigurați că PaperBus utilizează doar anumite site-uri.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: