Download Pandora - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Pandora
Categorie:
Programe Diverse Audio
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Transmiteți muzică de pe desktop

Pandora este un serviciu de streaming de muzică pe care îl puteți accesa atât pe web, cât și prin intermediul platformei Pokki de pe desktop.

Dacă nu vă familiarizați, Pandora este un serviciu de streaming de muzică în care îi spuneți programului ce melodii, artiști sau genuri de muzică vă plac și vă va crea un post de radio personalizat, în funcție de preferințele dvs.

Folosind proiectul Music Genome, Pandora va analiza conținutul muzical al melodiei sau artistului pe care îl votați și va reda altă muzică care împărtășește unele dintre calitățile definitorii.

Spre deosebire de versiunea bazată pe web, aplicația Pandora Pokki nu necesită crearea unui cont pentru a vă bucura de muzică de pe desktop. Cu toate acestea, trebuie să vă aflați în Statele Unite pentru a utiliza serviciul. Dacă doriți să vă înregistrați și să vă amintiți Pandora de preferințele dvs. de muzică, procesul este gratuit și simplu.

Puteți crea posturi bazate pe un cântec, un gen muzical sau un anumit artist. Dacă nu vă place că muzica apare pe stația dvs., trebuie doar să faceți clic pe butonul de degetul mare și aplicația va lua în considerare asta pentru sugestiile viitoare.

Publicitatea din partea aplicației Pandora poate fi enervantă. De asemenea, nu veți putea evita reclamele radio între anumite melodii. De asemenea, dacă sunteți interesat să ascultați anumite melodii, probabil că este mai bine să optați pentru a încerca aplicația desktop Spotify.

Pandora este un serviciu excelent de transmisie și descoperire de muzică, făcut chiar și mai bine prin integrarea sa în platforma Pokki.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: