Download OrSiSo - Descarca PC Telefon Android sau IOS

OrSiSo
Categorie:
Programe Retea
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Aplicație pentru desktop atractivă pentru Twitter, Facebook, Friendster și multe altele

Facebook, Twitter, Flickr, Friendster, LinkedIn ... aveți suficient timp pentru a urmări toate acestea?

Cu OrSiSo poate fi ceva mai ușor. Acest instrument de rețea socială completă pune toți prietenii, adepții și contactele din diferite rețele sociale și comunități sub o singură interfață. În acest fel, nu numai că puteți urmări ceea ce prietenii dvs. sunt mai ușor, dar răspundeți la mesajele lor și vă puteți actualiza toate profilurile personale cu un singur clic.

OrSiSo necesită crearea unui cont de utilizator gratuit, pe care îl puteți face din interfața programului prima dată când îl executați. Programul acceptă în prezent Facebook, LinkedIn, Flickr, Friendster, Twitter, AIM, MSN Messenger și Yahoo! Mesager. Prezintă un design elegant, cu icoane colorate pe un fundal întunecat și elegant - foarte mult în stilul AIR. Este destul de ușor de utilizat, deși, la început, poate fi nevoie de un timp pentru a configura și a obține complexitatea.

Programul afișează, de asemenea, notificări desktop personalizabile cu actualizările prietenului și vă permite să filtrați aceste actualizări în funcție de gradul de apropiere.

OrSiSo vă ajută să vă gestionați toate rețelele sociale într-un mod mult mai ușor, mai rapid.

OrSiSo acceptă următoarele formate

Facebook, Twitter, Flickr, Friendster, LinkedIn, MSN, Yahoo !, AIM

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: