Download Orcs Must Die! 2 - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Orcs Must Die! 2
Categorie:
Jocuri Strategie
Specificatii:
Licenta: Trial version | Platforma: Windows Vista
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Orcii trebuie să moară! 2 este un joc de strategie de acțiune, în care scopul este simplu: ucideți orcii! Primul joc a fost foarte distractiv, cu un joc deosebit, umor și grafică. Această continuare continuă această calitate, fără a fi o revoluție.

În orci trebuie să moară! 2, controlezi un mage la persoana a 3-a, fie în modul jucător unic sau cooperativ. Sarcina ta de pe fiecare hartă este de a opri valurile de orci care curg de la rifturi. Este un joc rapid de apărare a turnului. Ai timp să pregătești capcane înainte ca hoarda să apară, apoi folosești magul tău pentru a ține înapoi orcii în timp ce ei atacă.

Sunetul este excelent, cu mult umor în vocea care acționează. Grafica este caricatură, bine animată și clară chiar și atunci când se întâmplă multe. Pe măsură ce progresați, veți deschide noi capcane, arme, trinkete și obiecte de vanitate. Veți avea nevoie și de mai multe arme și putere, întrucât întâlniți mai multe tipuri de dușmani.

Orcii trebuie să moară! 2 este practic mai mult același lucru, dar de data aceasta în jurul tău poți juca și un mod de cooperare cu un prieten, ceea ce este un plus minunat. Dacă v-a plăcut primul joc, cu siguranță veți fi mulțumiți de acest lucru. Modul multiplayer este gheața de pe tort, ceea ce face din acest joc de apărare turn de acțiune cu adevărat grozav.

Orcii trebuie să moară! 2 este un joc de apărare a turnului cu adevărat plăcut, care amestecă tactica, viteza și umorul într-un pachet fantastic de ucidere orc.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: