Download OpenTTD - Descarca PC Telefon Android sau IOS

OpenTTD
Categorie:
Jocuri Strategie
Specificatii:
Licenta: Gratis (GPL) | Platforma: Windows Vista | Versiune: (64 bits) 1.2.3
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Lansat în 1995 Transport Tycoon Deluxe este o simulare economică clasică, în care îți propui să-l faci mare construind și dezvoltând propria companie de transport. Crește-ți propria rețea de transport și vinde mărfuri pentru a-ți învinge pe principalii rivali și a deveni lider pe piață.

Fanii nostalgici ai jocului vor fi bucuroși să descopere OpenTTD, efectiv o versiune complet gratuită a jocului. Mai mult, a fost complet renovat. Graficele au fost ușor îmbunătățite, adăugând mai multă culoare și acum sunt incluse multe funcții noi. Euro este acum parte din valute, puteți mita autoritățile orașului și puteți înființa aeroporturi internaționale și metropolitane, printre altele. Utilizabilitatea este, de asemenea, mai bună, cu caracteristici noi, cum ar fi instrumentul de construire automată sau posibilitatea de a obține o estimare a costurilor. Puteți juca chiar și online cu cel mult 8 jucători.

În total, oricine este cel mai puțin interesat de jocuri ar trebui să pună mâna pe această versiune gratuită a unui titlu excelent de simulare clasică.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: