Download openBVE - Descarca PC Telefon Android sau IOS

openBVE
Categorie:
Jocuri Masini
Specificatii:
Licenta: Gratis (GPL) | Platforma: Windows 7 | Versiune: 1.2.12.10
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Jocurile simulatoare de trenuri au crescut în popularitate în ultima vreme, mai multe jocuri concurente fiind lansate de companii mari. Atracția de a conduce și de a gestiona sisteme de trenuri precise este puternică și este de mult timp, dar uneori software-ul este scump sau limitat. Acolo unde jocurile precum openBVE vin în ofertă de un simulator gratuit, pe care oricine îl poate îmbunătăți.

Simularea trenului Open Source

OpenBVE este, în esență, un joc simulator de trenuri care a fost creat ca un proiect open source. Aceasta înseamnă că nu este deținută de nicio companie și oricine poate face modificări. De-a lungul timpului reams de conținut au fost adăugate de către programatori și artiști apreciați. Rezultatul este un joc gratuit, cu mult conținut profesional. Trebuie menționat totuși că acest lucru se bazează pe un joc de simulator realist, nu ușor de utilizat. Nu este un joc ocazional, ci pentru pasionații adevărați. Bucurați-vă de senzația de rezistență la fricțiune care agită sunetul 3D și sisteme complexe de control. Controalele sunt atât de precise, încât trebuie să citiți manualul!

Super realist nu super prietenos

OpenBVE este practic un prim simulator și un joc secund. Jucătorii casual nu pot să urce și să conducă în jurul dvs. trebuie să știți în mod esențial să conduceți un tren! Deși nu este prietenos să folosești acest software este cu adevărat precis și impresionant.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: