Download ooVoo Video Call, Text and Voice - Descarca PC Telefon Android sau IOS

ooVoo Video Call, Text and Voice
Categorie:
Programe Mesagerie
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Aplicație gratuită pentru apelanți inteligenti

OoVoo Video Call, Text și Voice este o aplicație specială care permite utilizatorilor să efectueze apeluri video și să trimită mesaje text gratuit. Până la doisprezece participanți la apel se alătură simultan unui apel video, ceea ce face din această aplicație o opțiune bună pentru conferințele video și prietenii care doresc să se reunească într-un mod unic.

Timpul pentru a primi apeluri

Această aplicație face mai ușor ca niciodată utilizatorilor să se conecteze și să împărtășească aspecte din zilele lor între ei, cum ar fi fotografii de unde au fost și clipuri video ale lucrurilor pe care le-au făcut. Cu toate acestea, trebuie menționat faptul că efectuarea de apeluri telefonice prin apel video ooVoo, Text și Voice nu este gratuită și, de fapt, costul tinde să fie destul de mare în comparație cu alte opțiuni.

Pe cine ai de gând să suni?

Persoanele care sunt în căutarea unui nou mod de a se conecta cu prietenii și familia vor probabil să își facă timp pentru a pune apel video, text și voce ooVoo. Cu toate acestea, cu costurile ridicate ale efectuării de apeluri combinate cu o interfață destul de neclară, mulți utilizatori sunt susceptibili de a căuta una dintre numeroasele alternative la această aplicație.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: