Download Online Media - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Online Media
Categorie:
Programe Muzica si Audio
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Peste 3.000 de canale TV online gratuite și posturi de radio

Majoritatea prietenilor mei își înlocuiesc vechile televizoare CTR cu ecrane plate nou, dar nu cred că voi urma tendința. La urma urmei, pot viziona și televizorul pe computerul meu cu ajutorul media online.

Acest instrument simplu vă permite să conectați la aproximativ 2.000 de canale TV și 1.500 de posturi de radio, tot conținutul transmis pe internet. Toate sunt clasificate pe țări și pot fi selectate în mod convenabil folosind structura asemănătoare arborelui din panoul din stânga al interfeței programului. Un dublu clic pe numele canalului este suficient pentru a începe vizionarea sau ascultarea. Există, de asemenea, un sistem de marcaje care vă permite să stocați cu ușurință canalele preferate de TV și radio.

Fiți conștient de faptul că programul este departe de a fi perfect. Multe canale pur și simplu nu funcționează, iar unele altele au o transfer de viteză atât de mică încât obțineți o serie de cadre fixe într-o prezentare de diapozitive în loc de videoclipuri reale. Cu toate acestea, având în vedere cantitatea mare de canale disponibile, este posibil să găsiți totuși un conținut bun - și ceea ce este mai important, să îl puteți urmări.

Media online oferă o colecție cu adevărat impresionantă de canale TV și posturi de radio, dar, din păcate, nu toate par să funcționeze.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: