Download Online Games Downloader - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Online Games Downloader
Categorie:
Programe Download Managere
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Joacă jocuri flash offline

Jocuri online Downloader descarcă jocuri Flash din browserul dvs., astfel încât să le puteți juca și offline.

Tot ce trebuie să faci cu Online Games Downloader este să deschizi un joc Flash în browserul tău, apoi să copiezi adresa URL în aplicație. De îndată ce apăsați CTRL & C, URL-ul apare în Online Games Downloader, apoi programul încearcă să descarce jocul flash.

După ce ați terminat, puteți accesa orice ați descărcat din biblioteca de jocuri online Downloader. Jocuri online Downloader este foarte ușor de utilizat, dar din păcate defectuos. Multe site-uri de jocuri Flash își proiectează jocurile astfel încât să nu poată fi jucate offline și detectează când nu ești. Este foarte lovit și ratați dacă veți putea sau nu descărca jocurile cu ajutorul jocurilor online Downloader.

Jocurile care se descarcă cu Online Games Downloader sunt adesea strălucitoare atunci când le joci. Site-uri precum Kongregate și Newgrounds, surse populare de jocuri flash nu funcționează deloc cu Online Games Downloader. Deși este o idee plăcută, versiunea 2.0 se simte în continuare ca o versiune beta. Rămâne în continuare plin de probleme care trebuie rezolvate înainte de a descărca jocurile online pentru a deveni un descărcător de joc flash Flash cu adevărat util.

Online Games Downloader este un mod sigur de a juca jocuri Flash offline, dar va funcționa cu site-uri web nesofisticate.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: