Download One Late Night - Descarca PC Telefon Android sau IOS

One Late Night
Categorie:
Jocuri Aventura
Specificatii:
Licenta: Gratis | Platforma: Windows XP | Versiune: 10
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Jocul One Late Night te plasează singur noaptea într-un birou corporativ mare. Lucrurile încep bine, dar în curând începi să vezi și să auzi lucruri foarte înfiorătoare și înfricoșătoare. Este de datoria ta să faci împreună indicii și să rezolvi puzzle-urile pentru a înțelege în cele din urmă ce se întâmplă. Între timp trebuie să te ascunzi și să alergi pentru viața ta, în timp ce lucrurile înfiorătoare încearcă să te fure.

Simțiți îmbrățișarea rece a unui fantom în timp ce sunteți singur la locul de muncă

One Late Night este un joc de mister horror în care ești un grafician fără nume care încearcă să-și dea seama ce se întâmplă la birou. Monologurile pe care le auziți sunt gândurile protagonistului, iar puzzle-urile pe care le rezolvi sunt toate care te ajută să înțelegi ce se întâmplă. Este doar o altă Cinci Nopți la clona lui Freddy? Nu Nu este. Dezvoltatorul a luat ideea și a transformat-o într-un joc în care vă puteți plimba și în cele din urmă vă puteți ieși în birou. Evitați să fiți luați de fantome prin ascunderea și utilizarea mediului. Grafica arată ca animația 3D Blender, în special prin modul în care fiecare cameră este luminată, care se adaugă foarte inteligent mediului înfiorător, dar realist.

Concluzie - Un joc de groază care nu este diferit de o carte de groază

One Late Night este derivat și se pare că mai are nevoie de multă muncă. Există, de asemenea, oameni care vor considera plictisitor. Cine o va iubi? Oameni care sunt obosiți de jocuri pline de acțiune și provocări care forțează ritmul. Este un joc pentru oameni care au foarte mult timp pe mâini și oameni care nu sunt aversi pentru câteva sperii de sărituri. Cu cât investiți mai mult în joc, cu atât veți ieși din el. Oamenii care se bucură de lectură groază pot să le placă să joace acest joc.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: