Download OLX for Windows 10 - Descarca PC Telefon Android sau IOS

OLX for Windows 10
Categorie:
Programe Diverse Hobbyuri
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

OLX deschide o lume cu reclame gratuite

Indiferent dacă trebuie să scapi de niște dezordine, să găsești o afacere sau să faci cumpărături, Internetul este excelent pentru anunțurile clasificate. Cu toate acestea, o mulțime de oameni nu trec niciodată folosind eBay-ul gigant care vinde, când de fapt există alte site-uri și aplicații acolo, care fac la fel și deseori pentru mai puțin. La fel ca și anunțurile clasificate din ziare, aplicațiile distractive și gratuite, precum OLX, fac ușor de găsit bunurile oamenilor de vânzare sau de listare a propriilor dvs. reclame.

Acces gratuit la reclame excelente

OLX este pe mai multe platforme, dar versiunea Windows Store este, probabil, cea mai puternică, deoarece se potrivește foarte bine cu tema faianțată a Windows Metro. Această aplicație vă oferă acces la mai multe înregistrări de anunțuri clasificate în mai multe orașe , cu un sistem asemănător cu cel al eBay sau Gumtree. Utilizatorii pot posta articole de vânzare sau pot naviga și cumpăra. Fiecare reclamă are o descriere, o fotografie, dacă este cazul, un preț, locație și categorie pentru o căutare ușoară. Se pot face clic pe locații pentru a le compara cu aplicația dvs. de hartă. Cel mai bine, este gratuit să postați un anunț în această aplicație, astfel încât este ideal pentru vânzători, chiar și pe drum și cam pe drum. Puteți importa cu ușurință fotografiile bunurilor destinate vânzării și de pe camera foto a dispozitivului dvs., dacă utilizați tableta sau mobilul. Există înregistrări pentru aproape toate, de la antichități la televizoare.

Nu există eBay, dar o aplicație gratuită excelentă

OLX este deosebit de ușor de utilizat . Puteți să fotografiați, să adăugați o descriere și o categorie de date și să le puteți scoate la vânzare în câteva minute. Totul este clar etichetat și ușor de găsit, cu un aspect intuitiv care folosește stilul și coloanele Windows Metro. Aceste butoane mari sunt imposibil de ratat și arată bine. Unii pot lipsi de stilul mai artistic al aplicațiilor care folosesc propriile machete, dar pentru o ușurință de utilizare, acest lucru este perfect. De exemplu, atunci când alegeți o categorie, aveți doar un set mare de plăci clare, codificate pentru locuri de muncă, vânzări generale, clase, vehicule, servicii, imobiliare și comunitate. Apoi, aveți un meniu derulant al subcategoriilor dacă trebuie să fiți mai specific. Gestionarea anunțurilor și a achizițiilor dvs. a fost simplă , toate având loc în secțiunea „My” a aplicației, unde veți găsi o cutie poștală, orice favorite pe care ați etichetat-o și liste cu anunțurile. Totul este ușor de găsit și este optimizat pentru a funcționa în modul peisaj.

Gratuit și simplu

Când doriți să postați un anunț gratuit sau pur și simplu doriți să vedeți o selecție care nu este pe eBay, OLX este un loc minunat pentru a începe. Există dezavantaje, cum ar fi faptul că comunitatea este mai mică decât alte aplicații de publicitate, dar deseori aceasta este o modalitate de a găsi o bijuterie ascunsă. Puteți gestiona anunțuri, contactați cumpărătorii și răspundeți în cadrul aplicației, deci este foarte simplu și o alegere bună pentru cei mai puțin tehnologiți.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: