Download Ocenaudio - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Ocenaudio
Categorie:
Programe Diverse Audio
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Un editor de audio gratuit de luare a armelor

Ocenaudio este un redactor practic de audio, gratuit, ușor de utilizat și referat de efecte pentru edituri de arhive de sonor fără dificultăți și obținerea unor rezultate de calitate fără dificultăți.

Con Ocenaudio podrás realizar funciones básicas reproducir Como, eliminar fragmentos y otras más avanzadas Grabar Como, guardar en Otro Formato y aplicar Efectos, eco Como, transiciones se estompeze în y fade out, etc.

Dacă este necesară o alternativă a Audacity, mai mult sencillo dar egal de eficient, probă Ocenaudio.

Al alcance de oricequiera

Caracteristica principală a Ocenaudio este care se poate face ușor de utilizat. Este doar posibil să se deplaseze pentru o imagine de undă a audio, unde se pot vedea mai jos și reduse volumul, pentru a selecta un fragment și a aplica un efect, segmentarlo sau introduce o înregistrare.

Între ventajele de Ocenaudio, destaca și posibilitatea de a lucra cu două sau mai multe audioane o dată prin intermediul părții sale laterale de stânga, foarte practică pentru fragmente de combinat între dânșii.

Por Otro Lado, si Cuentas con micrófono u Otro PERIFERICO que Importe o capte Sonido, podrás Grabar el audio y luego guardarlo. În plus, Ocenaudio permite convertirea oricărui audio deschis într-un alt format și personalizează parametrii, precum rata de biți .

Un aspect care va atrage atenția Ocenaudio este selecția de efecte , foarte utile pentru eliminarea ruidosurilor, a eco-ului, a ralentiza reproducerea, introducerea tranzițiilor etc.

Foarte intuitiv

Lo that does a Ocenaudio o mare opțiune pentru editare audio sau cunoștințe previos este facilitatea de utilizare.

În primer loc, totul este central într-o ventană unică, unde se poate arăta un grafic de ondule pentru a vedea picturile audio și se poate stabili un efect sau un efect. Din contextul contextual al meniului , direct cu atajurile de teclado , se pot realiza toate acțiunile disponibile în Ocenaudio.

recomendable

Hasta la fecha, Audacity era unul dintre editorii de sonor mai recomandabile. Gratuito, ușor de utilizat, multiformato și funcții avansate pentru alcance tuturor .

Cu sosirea de la Ocenaudio, există două opțiuni pentru alegere, care, de asemenea, are un aspect mai atent . De ti depende cuál elegir.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: