Download ObjectDock 2.0 - Descarca PC Telefon Android sau IOS

ObjectDock 2.0
Categorie:
Programe Personalizare Desktop
Specificatii:
Licenta: Gratis | Platforma: Win2000/XP/Vista/7
Linkuri Sponsorizate
Descriere:
De multe ori vi s-a intamplat sa aveti desktop-ul plin de inconite, iar acest lucru poate deveni uneori deranjant din cauza ca sunt prea multe. Daca doriti sa aveti un desktop curat si/sau mai bine organizat, v-a recomand Object Dock.

Reprezinta o bara de instrumente creata de cei de la Stardock. Este asemanatoare cu RocketDock fiind full customizabil, adica i se pot adauga icoane, docklet-uri, skin-uri si asa mai departe. Pe langa asta, daca vreti un skin propriu, nimic mai simplu, il puteti creea chiar dumneavoastra, Object Dock oferind si aceasta optiune.

Odata instalat el vine si cu cateva docklet-uri si anume: Calendar Docklet, Clock Docklet, Web Search Docklet, Weather Docklet. Object Dock mai are si o multime de icoane, in cazul in care vreti sa le schimbati pe cele cu care se instaleaza, sau puteti adauga dvs altele daca aveti alte preferinte.

Consumul de resurse este un pic mai mare decat la Rocket Dock, deci Object Dock este recomandat celor care au un PC mai bun, Cerintele minime sunt: sistem de operare Windows Vista/XP/2003/2000 32 bit, spatiu pe disc de 20 MB si 256 MB RAM. Daca de exemplu doriti sa adaugati un joc sau un alt program in bara de unelte, puteti folosi dunctia drag & drop.
Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti:

COMENTARII

20/02/2015, 18:39
ce sa zic este destul de tare

Vizitator
23/11/2011, 14:13
multumesc