Download NumCapsScroll Indicator - Descarca PC Telefon Android sau IOS

NumCapsScroll Indicator
Categorie:
Programe Mouse si Tastatura
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Urmăriți blocajele Caps, Num și Scroll

Te simți adesea lovind CAPS LOCK fără a observa, ceea ce înseamnă că trebuie să-ți retipui fraza? Uitați dacă tastatura numerică este activă sau nu? Ești acea rară rază de persoană care folosește Scroll Lock?

Dacă răspunsul la oricare dintre aceste întrebări este „da”, atunci indicatorul NumCapsScroll va fi util. După o instalare rapidă, veți vedea atât un indicator cu trei bare îngrijit în tava de sistem, cât și un mic panou mobil plutitor cu indicatoare de blocare Num, Caps și Scroll. Atingeți Caps Lock, de exemplu, iar indicatorul se va aprinde și va emite un clic. Semnalele vizuale și audibile (care pot fi reduse la tăcere) fac dificil de ratat dacă vreuna dintre tastele a fost activată.

Pentru persoanele care tastează mult, acesta este de fapt un instrument minunat. A avea indicatori pe ecran este mult mai sensibil decât pe tastatură. În ceea ce privește funcțiile, puteți solicita puțin, deși indicatorul de blocare a defilării este mai mult sau mai puțin redundant (cum ar fi tasta în sine). Un indicator de stare Insert ar fi o completare bună. Cu toate acestea, dacă scrii un articol sau un eseu, panoul flotant „mereu de sus” este în mod cert util.

Aceasta este cu siguranță o aplicație de nișă, dar ar putea fi utilă în special pentru tastatorii de atingere.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: