Download Notepad++ Plugin Manager - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Notepad++ Plugin Manager
Categorie:
Programe Diverse Internet
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Manager de pluginuri pentru Notepad ++

Notepad ++ este o aplicație gratuită, open source, pentru scrierea textului și Notepad ++ Plugin Manager își extinde capabilitățile cu un manager de plugin util.

Notepad ++ Plugin Manager este un plugin care vă permite să instalați, actualizați și eliminați pluginurile din Notepad ++. Un fișier XML găzduit central conține lista de pluginuri pe care Notepad ++ Plugin Manager le descarcă și procesează împotriva listei de plugin-uri instalate.

Pentru a instala Notepad ++ Plugin Manager, pur și simplu descărcați fișierul .zip și plasați fișierul PluginManager.dll în directorul Notepad ++ plugin-uri și gpup.exe în directorul updater din directorul programului Notepad ++. (de exemplu, "C: Program Files Notepad ++ updater"). În mod alternativ, este suficient să adăugați PluginManager.dll în directorul de pluginuri, apoi faceți o reinstalare a pluginului Manager din pluginul propriu-zis.

Notepad ++ Plugin Manager vă permite să instalați, să actualizați și să eliminați toate pluginurile existente, să vă anunțați când un plugin instalat are o actualizare disponibilă și vă permite să actualizați direct. Există multe alte funcții utile, cum ar fi posibilitatea de a calcula dependențele între pluginuri, adică alte pluginuri vor fi instalate automat dacă utilizatorul instalează pluginuri care pot fi utilizate cu acesta. Notepad ++ asigură, de asemenea, că sunt afișate numai pluginurile compatibile cu Notepad ++.

Rețineți că utilizatorii Vista și Windows 7 pot instala și actualiza doar Notepad ++ Plugin Manager dacă rulează Notepad ++ ca administrator. Apoi, trebuie să actualizați managerul de pluginuri și ar trebui să funcționeze corect sub un utilizator normal.

Notepad ++ Plugin Manager este un instrument indispensabil pentru a gestiona pluginurile în Notepad ++.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: