Download NoiseWare Community Edition 2.6.0.1 (XP) - Descarca PC Telefon Android sau IOS

NoiseWare Community Edition 2.6.0.1 (XP)
Categorie:
Programe Retusare
Specificatii:
Licenta: Gratis | Platforma: WinXP/Vista
Linkuri Sponsorizate
Descriere:
In zilelele noastre exista softver gratuit aproape pentru orice domeniu a editării fotografiilor. Chiar daca o simpla operaţiune de editare, cum ar fii redimensionarea unor fotografii sau una mai complicata de convertare RAW sau filtrarea de zgomot este obiectivul, mulţi producatori oferă pe langa versiunile mai avansate si variante freeware.

In domeniul filtrarii de zgomot un reprezentant mai puţin cunoscut, dar cu calitati exceptionale este familia de produse Noiseware. Noisewear diferenţiează două tipuri de zgomote in fotografie, de luminozitate (Luminance) si de culoare (Color), care sunt cele mai frecvente tipuri de zgomote. Cele doua componente sunt prezente pe fotografie de cele mai multe ori impreuna.

Pe fotografiile de mai jos problemele se pot vedea bine separate si impreună. In ciuda gratuitatii locul lui Noiseware Community Edition este intre cei mai mari. Este vorba de cel mai rapid softver de filtrare de zgomot pe pista actuala. Chiar daca unele functii sunt limitate, cele mai importante reglari se pot face si asa. Scara filtrarii este eficienta, cu putine ştersături. Pentru fotografi maniaci de calitate si in criza de timp este indispensabil, pentru ceilalti obligatoriu.
Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: