Download nLite 1.4 - Descarca PC Telefon Android sau IOS

nLite 1.4
Categorie:
Sisteme de Operare
Specificatii:
Licenta: Gratis | Platforma: Win2000/XP/2003
Linkuri Sponsorizate
Descriere:
Nu ti-ai dorit sa instalezi sistemul de operare mai repede si fara batai de cap ? nLite este un program gratuit ce permite selectarea programelor care sa nu se instaleze cu SO-ul, dar care permite aducerea kit-ului de instalare la prezent (kit care sa contina update-uri, hotfix-uri, patch-uri sau ultimul service pack).

Asadar dupa crearea imaginii de instalare si instalarea SO-ului nu va mai fi nevoie de update-uri vechi, de dezinstalarea programelor nedorite (sosite o data cu Windows), de lungi setari si configurari in registri sau de instalarea temelor (toate aceste preferinte pot fi specificate cu ajutorul nLite). Pentru a putea aplica setarile nLite trebuie sa aveti CD-ul de instalare Windows pentru fisierele originale si .NET Framework 2.0 instalat.

Pentru a incepe modificarile deschideti nLite si selectati locul unde se afla versiunea originala a SO-ului. Programul va va purta la o ferestra cu categoriile pe care le puteti modifica: Service Pack; Hotfixes, Add-ons and Update Packs; Drivers; Components; Unattended; Options; Tweaks; Bootable ISO; selectati doar ce va intereseaza sa modificati dupa care, pe rand, va trebui sa selectati ce anume schimbati sau adaugati (in functie de preferinte).
Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: