Download Network Speed Test - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Network Speed Test
Categorie:
Programe Retea
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

O aplicație gratuită, ușor de utilizat și eficientă a testului de viteză de rețea gratuit

În funcție de locația dvs., viteza internetului poate varia foarte mult și este important să fiți conștienți de viteza acestuia și să puteți confirma dacă obțineți sau nu viteza pe care ați plătit-o de ISP.

Interfață extrem de citită și atractivă

Această aplicație excelentă oferă toate informațiile rudimentare legate de viteza și latența rețelei. Are acces la un număr mare de servere fiabile, ceea ce asigură că informațiile sunt disponibile din țara dorită. Afișează, de asemenea, istoricul testelor dvs. permițându-vă să vedeți variațiile dintre testele recente. Sunt disponibile, de asemenea, valori utile, care oferă detalii despre activitățile de internet disponibile cu lățimea de bandă disponibilă. De asemenea, puteți consulta informațiile legate de rețeaua dvs., de exemplu, BSSID și SSID, în timp ce sunteți conectat la un hotspot Wi-Fi. La testarea rețelei dvs., unele caracteristici sunt trimise către Microsoft, pentru a îmbunătăți disponibilitatea și calitatea rețelei.

Toate informațiile din „no-time”

Vitezele de descărcare și încărcare și latența rețelei sunt afișate în milisecunde. Puteți evalua cantitatea de muzică sau video pe care sunteți în stare să o transmiteți. Confidențialitatea și securitatea sunt asigurate, deoarece informațiile dvs. personale nu vor fi utilizate pentru publicitate sau alte scopuri.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: