Download Nero Burning ROM 11.0.10400 - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Nero Burning ROM 11.0.10400
Categorie:
Programe CD si DVD
Specificatii:
Licenta: Trial version | Platforma: WinXP/2003/Vista/7
Linkuri Sponsorizate
Descriere:
Cu Nero 11 putem crea compilatii CD, DVD si Blu-ray din fisierele stocate pe harddisk, selectate din interfata aplicatiei folosind simple operatiuni drag-and-drop. Nero Burning ROM permite realizarea de copii de siguranta pentru discurile pe care le detinem, sau pastrarea continutului acestora în fisiere imagine. În afara de formatul propriu .NRG, Nero 11 mai poate lucra cu fisiere .CUE, .ISO si .IMG.

Functia de backup integrata a primit îmbunatatiri în Nero 11, oferind sport pentru backup incremental al datelor stocate pe harddisk, precum si posibilitatea de a realiza copii 1:1 dupa fisierele pe care le detinem. De asemenea, acum putem alege ca destinatii de backup si dispozitive NAS (Network Attached Storage).

Pentru securizarea datelor aflate pe suport CD/DVD sau Blu-ray avem la dispozitie functia SecurDisk , responsabila de criptarea informatiilor copiate, accesibile numai dupa furnizarea parolei de acces. Sistemul de protectie SecurDisk dispune si de un mecanism pentru garantarea integritatii datelor, capabil sa emita alerte la detectarea unui mediu de stocare deteriorat, sau predispus la a se defecta.

Functia DiskSpan simplifica gestionarea colectiilor prea voluminoase de fisiere, sau fisiere care nu încap pe un singur disc, împartind automat fisierele în grupuri ce pot fi acomodate în capacitatea de stocare disponibila.

Nero 11 ofera suport pentru camere video Full HD, incluzând în lista de compilatii si un profil AVCHD, destinat arhivarii secventelor video preluate de la camera video, fara a necesita recomprimarea acestora cu aplicatia Nero Recode.
Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: