Download Need for Speed™ Payback - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Categorie:
Jocuri Masini
Linkuri Sponsorizate
18899 Descarcari
Descriere:

Need for Speed Payback este un joc de curse cu un cadru open-world, al douăzeci și treilea joc din popularul franciză Need for Speed. Ca și jocurile anterioare din serie, se concentrează pe acțiunea de conducere de mare viteză în lumea subterană a curselor stradale. Alegeți unul dintre cele trei personaje principale și conduceți oricare dintre o gamă largă de mașini în cinci clase specializate în jurul mediului de joc, realizând secvențe de tip heist inspirate din filme de acțiune.

Trăiește repede pe străzile medii

Dacă ați jucat la Need for Speed, repornirea din 2015 a francizei, majoritatea celor pe care le întâlniți în Need for Speed Payback vă vor fi destul de cunoscute. Cu toate acestea, acest joc aduce unele modificări semnificative de la predecesorul său. Cel mai important, modul single-player nu mai necesită o conexiune la internet, un element al jocului anterior care a lăsat frustrați mulți jucători. Setarea are acum și un ciclu de zi-noapte, mai degrabă decât existent în noaptea perpetuă. Personajele numite, fiecare cu propriile sale puncte forte, reprezintă o altă îndepărtare de la formulă: sentimentul de a face parte dintr-o echipă reamintește cu siguranță filmele ulterioare din seria Fast și Furious, care sunt clar o influență mare asupra Need for Raportare rapidă.

Rambursarea poate fi foarte distractivă

Dacă vă place acțiunea de conducere rapidă a seriei Need for Speed, Need for Speed Payback adaugă câteva elemente interesante în formulă.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: