Download Need for Speed: Heat - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Need for Speed: Heat
Categorie:
Jocuri Masini
Specificatii:
Licenta: Full Version | Platforma: | Versiune: 1.0
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Need for Speed: Heat este un joc video de curse cu un singur jucător publicat de Electronic Arts și este cea de-a 24-a tranșă din Need for Speed. serie, care comemorează a 25-a aniversare. Aflat în orașul fictiv din lumea largă a orașului Palm City , joci ca un concurent de stradă care concurează în competiții legitime de zi și curse ilegale noaptea . Credincios tradiției Need for Speed, concurezi să fii cel mai bun pilot în jur, în timp ce încearcă să te sustragi polițiștilor stricți care vor pune capăt distracției tale.

Ce vrei?

Franciza Need for Speed (NFS) a fost cea mai proeminentă serie de jocuri de curse din jurul EA, născând zeci de titluri aproape în fiecare an, de când a început în 1994. Seria se concentrează în jurul curselor stradale ilicite și sarcini generale pe care jucătorii trebuie să le îndeplinească pentru diverse tipuri de curse, toate evitând totodată forțele de ordine locale în urmărirea poliției . La un moment dat, seria a trecut în cele din urmă de la mașini sport de curse pe piste scenice punct-to-point la o subcultură de import sau tuner care implică curse de stradă într-un cadru urban . Această temă se menține în continuare pe restul titlurilor NFS, mai ales evident în capacitatea jucătorului de a-și personaliza piesele auto singure atât pentru cursele legale, cât și pentru cele ilegale. Înainte de fiecare cursă, puteți alege ce mașină și tipul de transmisie veți folosi pentru eveniment. NFS dispune, de asemenea, de un mod multiplayer, fie printr-un ecran split, LAN sau internet.

Revenirea

Need for Speed: Heat este al 24-lea joc din serie, al 16-lea în linia sa principală și continuarea lui Need for Speed: Payback și versiunea sa actualizată în ceea ce privește gameplay-ul. Spre deosebire de Payback, care a fost criticat puternic datorită dependenței de cutiile de loot plătite pentru a câștiga și microtransacțiile, Need for Speed: Heat se elimină cu totul, în schimb, implementând un DLC plătit după lansare sub formă de pachete de mașini și pachet de economisire de timp care vă va afișa toate colecțiile de pe hartă. Nevoia de viteză: Căldura este considerată „fantezia de ultimă oră-versus-polițist”, inspirându-se de la Fast and Furious franciza de film. Povestea lui Heat urmărește personajul principal care este împotriva forței de poliție din Palm City. Pe parcursul zilei, veți concura la Speedhunters Showdown , o competiție sancționată în care puteți câștiga bani pentru a vă personaliza mașinile. Cu toate acestea, odată ce se întâmplă noaptea, poți participa la cursele subterane nesanctionate pentru a-ți construi creditul de stradă . Ediția standard a jocului vă oferă o versiune KS Edition Mitsubishi Lancer Evolution X ca mașină de început, în timp ce versiunea Deluxe adaugă alte trei mașini KS Edition deblocate prin progresul dvs., patru outfit-uri exclusiviste pentru personaje și o îmbunătățire a REP și stimulare Bank .

O frunză nouă?

În ceea ce privește performanța, Need for Speed: Heat este fix pentru EA la Need for Speed: emisiunea abisală a Payback. S-a făcut o actualizare a graficii, a provocărilor, a numărului de mașini și a cantității de personalizare pe care o puteți face. Cu toate acestea, știind reputația EA, este posibil ca microtransacțiile să fi dispărut, dar trebuie să ai răbdare înainte de a te scufunda în bani pe acest joc chiar de la început.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: