Download NBC News - Descarca PC Telefon Android sau IOS

NBC News
Categorie:
Programe Meteo
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

NBC News App pentru Windows (gratuit)

Aplicația NBC News este cea mai bună alegere pentru utilizatorii care doresc știri reale dintr-o sursă de încredere, chiar atunci când se întâmplă. Dispunând de știri și bloguri exclusiviste care acoperă actualele subiecte de trend din întreaga lume, inclusiv politică, divertisment, tehnologie și multe altele, aplicația NBC News vă aduce lumea știrilor direct pe un telefon Windows sau PC.

Interfață

Cu o interfață de utilizator elegantă și lină, aplicația de știri pentru Windows oferă utilizatorilor o sursă de știri unică și interactivă. Fie pe computer sau pe dispozitivul mobil, conținutul de încredere NBC poate fi vizualizat cu ușurință pentru o experiență de utilizare mai convenabilă. Chiar dacă sunt offline, articolele de știri sunt memorate în cache, astfel încât utilizatorii să poată vizualiza conținut ori de câte ori doresc. Cu povești de la branduri NBC, cum ar fi TODAY, NBC Nightly News și nbcnews.com, utilizatorii vor iubi varietatea de conținut, toate fiind optimizate atât pentru desktopul Windows 10 cât și pentru desktop.

O aplicație de premieră pentru știri

Pentru cei care caută o sursă de știri de încredere, cu o tonă de acoperire și conținut unic din care să aleagă, aplicația NBC News oferă utilizatorilor jurnalism care provoacă gândirea atunci când contează cel mai mult. Cu știri, bloguri și videoclipuri, NBC News le acoperă pe toate și vi le oferă într-o aplicație atractivă și gratuită pentru o experiență fără probleme a utilizatorului, care este liber să se descarce.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: