Download NASCAR The Game: 2013 - Descarca PC Telefon Android sau IOS

NASCAR The Game: 2013
Categorie:
Jocuri Masini
Specificatii:
Licenta: Full Version | Platforma: Windows 7
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

NASCAR Game 2013 este un joc de curse dezvoltat de Eutechnyx care se bazează pe cursele NASCAR reale. În acest joc, acum puteți experimenta cum este să participați la cursele cu mașini.

Dominați traseele de curse

Inspirat de celebrele curse NASCAR , acest joc vă va oferi șansa de a simți cum este să fiți într-o cursă reală și profesională. Veți avea chiar șansa de a juca folosind cursorii care au participat la acest sport. Când vine vorba de cursa în sine, jocul oferă exact ceea ce te-ai aștepta de la un joc de curse. Urmând regulile reale ale sportului de curse sponsorizate, înainte de a intra în cursa propriu-zisă, va trebui să parcurgi calificativele. Când începe cursa, obiectivul tău principal este să fii primul care ajunge pe linia de sosire . Dacă credeți că nu sunteți încă pregătit să vă înfruntați adversarii pe pistă, jocul are și un mod de practică în care vă puteți familiariza cu controalele și sensibilitatea jocului. Există și alte moduri de joc, cum ar fi Modul de cursă rapidă, modul Multiplayer și modul sezon. Primele două oferă mai multă flexibilitate în cursele sale. Modul de sezon este modelat îndeaproape cu evenimentul de curse sportive NASCAR și are mai multe reguli și restricții de urmat. De exemplu, nu puteți personaliza mașina de curse în funcție de gusturile personale. Aspectul mașinii dvs. va depinde de sponsorii pe care i-ați adunat după câștigarea curselor.

Grafică și controale

Controalele jocului sunt ușor de stăpânit și de răspuns, dar există momente în care acestea pot fi excesiv de sensibile. Va trebui să înveți cum să faci viraje lin pe pistele, în special cursele de curse cu curbe ascuțite. Când vine vorba de mediul jocului, veți avea cu adevărat senzația de a participa la un turneu profesionist. Fundalul este realist, precum și efectele sonore, dar aș spune că designul jocului este destul de simplu în comparație cu alte jocuri de curse elaborate, dar nu este tocmai un lucru rău. Există animații înainte și după curse care expun graficele bune și realiste ale jocului pe care să le apreciezi.

Este posibil să aveți o mică problemă cu mașinile de cursă AI. Există momente în care adversarii dvs. AI scapă de sub control și, de obicei, rezultă un efect domino în care toate mașinile de curse, inclusiv ale voastre, se acumulează și provoacă trafic. Cea mai bună abordare este să te grăbești și să te menții în fața tuturor celorlalți.

Un joc bun de curse

Dacă sunteți în căutarea unui simplu joc de curse, vă veți bucura de NASCAR The Game 2013. Funcționează bine și nu are complicații inutile în jocul său. Ați venit aici pentru o cursă și exact asta veți primi. Grafica sa realistă și efectele de sunet te vor face să te bucuri de cursa pe piese.


Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: