Download NASCAR Heat Evolution - Descarca PC Telefon Android sau IOS

NASCAR Heat Evolution
Categorie:
Jocuri Masini
Specificatii:
Licenta: Full Version | Platforma: Windows 7 | Versiune: 2016
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Persoanele care caută șansa de a lua parte la una dintre cele mai celebrate curse din lume își pot pune motorul în funcțiune jucând NASCAR Heat Evolution. Acest joc este bijuteria care încununează seria NASCAR și reprezintă distracția de a alerga cu un efect bun.

Pregătește-te pentru creșterea căldurii

Jucătorii au șansa de a alege între 43 de drivere diferite atunci când joacă NASCAR Heat Evolution. Există, de asemenea, 23 de piese diferite de la NASCAR pentru a alege, iar acțiunea este suficient de realistă pentru a pune jucătorii pe scaunul de conducere. Scenele au fost create în detalii impresionante și există o mulțime de funcții personalizabile pe care frecvențele de viteză sigur le vor plăcea, deși este destul de ușor să fie premiat un steag negru pentru traversarea liniei de start din greșeală înainte de începerea cursei și acest lucru poate fii mai degrabă frustrant dacă se întâmplă prea des.

Vei ajunge la linia de sosire?

Iubitorii jocurilor de curse sunt siguri că vor descoperi că există o mulțime de emoții și vărsări pentru a experimenta cu NASCAR Heat Evolution. Jucătorii experimentați sunt siguri că vor găsi o mulțime care să le atragă atenția și nu este dificil să te agăți de graficele și efectele de sunet cool. Cu toate acestea, în ciuda seriei de setare a nivelului de abilitate, acesta poate fi un joc destul de dur pentru jucătorii începători, iar multe persoane aruncă ușor prosopul.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: