Download MyRadar - Descarca PC Telefon Android sau IOS

MyRadar
Categorie:
Programe Meteo
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Aplicația radar de intrare pe timp pentru fluxuri mobile și pentru computer

Cu toții suntem conștienți de faptul că sunt multe ori când vremea poate fi imprevizibilă. Spre deosebire de a fi prins în ploaie sau nori, de ce nu profitați de funcțiile de streaming oferite de MyRadar? Întrucât această aplicație este potrivită atât pentru computere personale, cât și pentru telefoanele mobile, este unul dintre cele mai versatile sisteme de monitorizare legate de vreme pe piață.

Caracteristici și funcții principale

MyRadar va oferi un radar Doppler în timp real al unei anumite zone. Este capabil să evidențieze factori precum alertele de intensitate a precipitațiilor și vremea amenințărilor potențiale precum uraganele și tornadele. Așadar, este o opțiune excelentă pentru cei care sunt constant în mișcare sau care ar putea avea nevoie să călătorească într-o anumită regiune în viitorul apropiat.

O stație meteo All-in-One

Pe lângă ilustrarea ultimelor imagini radar, utilizatorii pot vizualiza un mod de buclă care va arăta direcția în care se poate conduce o furtună. Alte caracteristici includ temperaturi la nivel național prognozele locale împing notificări pentru alertele meteorologice și imagini prin satelit (cum ar fi acoperirea norului). Trebuie menționat că acest pachet software va afișa numai vremea în Statele Unite și Canada.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: