Download MyColors - Descarca PC Telefon Android sau IOS

MyColors
Categorie:
Programe Fonturi
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Dă-i Windows-ului un facelift

Nu știu despre tine, dar m-am săturat repede de aspectul Windows. Acesta este motivul pentru care am fost fericit să găsesc MyColors, un simplu manager de temă cu care puteți personaliza complet modul în care arată Windows.

MyColors este un alt produs al companiei Stardock, care pare să se fi specializat în personalizarea software-ului. MyColors are o interfață elegantă împărțită în mai multe file, din care puteți gestiona temele dvs., puteți ajusta setările programului și selecta imaginea de fundal, printre alte opțiuni.

MyColors include câteva teme și vă permite să descărcați cu ușurință câteva mai multe de pe site-ul Stardock. Fiți conștienți de faptul că doar câteva dintre ele sunt gratuite, în timp ce cele mai atractive sunt disponibile numai după ce ați plătit 20 de dolari.

Cel mai bun lucru despre MyColors este cât de ușor este să instalați teme noi. Pur și simplu faceți clic pe butonul „Aplicați” și așteptați ca acesta să finalizeze procesul. De asemenea, revenirea la aspectul standard al Windows-ului este la fel de ușoară precum reinstalarea temei standard Windows de la MyColors.

Dacă doriți să arătați Windows-ului un aspect complet nou, ar trebui să dați un accent MyColors, deși selecția temei nu este tocmai foarte largă.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: