Download My Talking Tom - Descarca PC Telefon Android sau IOS

My Talking Tom
Categorie:
Jocuri Fete
Specificatii:
Licenta: Gratis | Platforma: Windows 10
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

My Talking Tom este un joc virtual pentru animale de companie, care are rolul vedetei Talking Tom Cat și Talking Tom Cat 2. Trebuie să îl mențineți fericit pe Tom, hrănindu-l, păstrându-l, ducându-l la baie, lăsându-l să doarmă și jucând jocuri cu el. .

Mai interactiv ca niciodată

My Talking Tom păstrează aceleași funcții de bază ca și aplicația Talking Tom Cat, dar duce lucrurile puțin mai departe, oferindu-ți mult mai multe lucruri de făcut și vă aruncând mai mult în rolul de îngrijitor.

Puteți să faceți în continuare toate lucrurile de bază pe care le puteți face în Talking Tom Cat și alte jocuri cu animale de vorbire Outfit 7, și anume să-l determinați pe Tom să repete ceea ce spuneți cu voce înaltă și să interacționați cu el atingându-l în moduri diferite. Dar formatul My Talking Tom se simte acum mai mult ca jocul virtual pentru animale de companie, Pou. Mai are de-a face cu prietenul tău felin, cum ar fi jocul mini-jocurilor , personalizarea aspectului său, alegerea mâncării și decorarea casei lui Tom la alegere.

O altă caracteristică excelentă este capacitatea de a crea videoclipuri cu Tom-ul dvs. pentru a partaja cu lumea.

Obținerea de lucruri noi în My Talking Tom necesită monede de joc, care sunt câștigate pe măsură ce mergeți sau pot fi achiziționate. Există un sistem de nivelare în care vă puteți clasifica, petrecând timp cu pisica dvs. și asigurându-vă că nevoile sale sunt satisfăcute. Pe măsură ce te ridici, vei debloca obiecte și obiecte noi din magazin.

Există mini jocuri în My Talking Tom, cum ar fi whack-a-mole, care îți oferă șansa să câștigi monede, precum și să satisfacă nevoile de divertisment ale lui Tom.

Cum să-l joci pe My Talking Tom

La fel ca în Pou (și tamagotchis pentru asta), animalul dvs. de companie din My Talking Tom are anumite „nevoi” care trebuie îndeplinite. Acestea sunt reprezentate de contoare rotunde din partea de jos a ecranului care se epuizează încet și trebuie completate din nou prin efectuarea unei anumite acțiuni. Principiul este simplu de înțeles și atunci când joci pentru prima oară My Talking Tom, conceptele îți sunt bine demonstrate.

Cei patru contoare de nevoi sunt: divertisment (reumplut prin pâslirea Talking Tom sau joacă mini-jocuri), mâncare (reumplut prin aruncarea mâncărurilor în gură), vezică (reumplută ducându-l la toaletă) și oboseală (reumplută prin punerea lui Tom la culcare și stingând lumina). Pentru a efectua oricare dintre aceste acțiuni, trebuie doar să atingeți pictograma contorului corespunzător.

Cum arată?

Grafica și prezentarea generală din My Talking Tom nu au evoluat prea mult de la Talking Tom Cat 2. Felina în mare parte încă arată la fel (deși îl poți personaliza mai mult), iar vocea lui scârțâitoare este identică. De asemenea, se pare că Tom este singurul personaj care apare în joc (de exemplu, nu există niciun semn al prietenei sale Talking Angela sau al vecinului său neplăcut, Talking Ben the Dog.

O caracteristică interesantă a My Talking Tom este abilitatea de a vizita casele altor jucători și de a verifica modul în care le-au decorat. Puteți, de asemenea, să căutați cutii de comori, unde puteți ridica mai multe monede.

Există, de asemenea, un mini joc în care trebuie să ghiciți ce poartă Tom, care este destul de distractiv, în special pentru jucătorii mai tineri.

Purrfect

Dacă sunteți fan al Talking Tom Cat sau Pou, vă veți bucura de My Talking Tom, deoarece îmbină cele mai bune elemente ale celor doi. Cu toate acestea, unii pot găsi procesul de a acorda în mod constant atenției pisicii un pic obositor și repetitiv.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: