Download My Talking Angela - Descarca PC Telefon Android sau IOS

My Talking Angela
Categorie:
Jocuri Fete
Specificatii:
Licenta: Gratis | Platforma: Windows 10
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Pisicile sunt grozave și orice, dar pot fi o durere. Blana lor devine pretutindeni, ele mănâncă constant pentru mâncare și le place să-și săpe ghearele în piept în timp ce dormiți.

My Angking Talking vă oferă toate avantajele de a avea o pisică adevărată, fără bagaj. Este un joc virtual pentru animale de companie în aceeași ordine de idei ca My Talking Tom, în care ajungi să te hrănești, să ai mire, să-i îngrijești, să te îmbraci și să te joci cu steaua nebună a lui Talking Angela, Tom Loves Angela și Angela's Valentine.

Foliole feline cu Angela

Există mai multe fațete ale My Talking Angela, permițându-vă să vă angajați cu ea în mai multe moduri. Elementul „ animal de companie virtual ” al jocului implică un fel de lucru obișnuit: mângâierea, hrănirea, dușul și punerea Angelei la culcare. Aceste piese sunt bine executate, dar este destul de original și există doar atât de multe lucruri pe care le puteți lua înainte de a vă plictisi.

Din fericire, există multe alte lucruri de făcut în My Talking Angela. Există trei mini-jocuri amuzante: Brick Breaker, Suitcase Tower și Tiny Puzzles (unde trebuie să puneți laolaltă piese în stil Tetris pentru a se potrivi pe o grilă). Jocurile sunt ușor de ridicat și de jucat și sunt foarte captivante: deși sunt lăsate în jos de faptul că progresul tău nu este salvat atunci când ieși din ele.

O altă parte interesantă din My Talking Angela sunt pachetele de stickere pe care le puteți debloca prin nivelarea sau completarea sarcinilor. Fiecare pachet care vi se oferă conține mai multe autocolante pe care le puneți apoi într-un album de autocolante virtuale. Puteți schimba chiar și stickere cu alți jucători din întreaga lume. Este un aspect minunat și unic al jocului, care vă va ține să vă întoarceți mai mult.

Una dintre caracteristicile My Talking Angela care ar trebui să apeleze la fete tinere, în special, este abilitatea de a îmbrăca Angela și de a face peste împrejurimile ei . Îi poți schimba ținutele și obține mobilier nou pentru a schimba scena. Haine și articole pot fi achiziționate folosind moneda jocului, care este obținută prin nivelarea Angelei, prin intermediul mini-jocurilor sau prin achiziționare.

La fel ca Talking Angela (și, de fapt, întregul catalog din spate al jocurilor „Talking” din Outfit 7), puteți face ca Angela să repete ceea ce spuneți în microfon, cu o voce de pisică drăguță și grozavă. De asemenea, este posibil să înregistrați ecranul și să împărtășiți videoclipuri cu ce aveți la dispoziție cu Angela.

De furie, distracție în familie

My Talking Angela este foarte simplu de jucat , făcându-l ideal pentru copii, chiar și pentru cei mai tineri. Toate diferitele părți ale meniului aplicației sunt bine explicate atunci când începeți să utilizați My Talking Angela, comenzile mini game sunt ultra simple, iar pictogramele meniului sunt mari și clare.

Când efectuați anumite sarcini , elementele sărind pentru a indica faptul că este timpul să le utilizați. De exemplu, când săpuni corpul Angelei, capul de duș începe să sară ușor pentru a-ți arăta că este timpul să o clătești. Este o modalitate subtilă, dar utilă, de a indica ce trebuie să faceți în continuare.

Design-ul My Talking Angela este dulce și curat . Rozul prezintă foarte mult ca parte a schemei de culori, iar personajul însuși este vibrant și plin de viață. Angela este expresivă și poți judeca cum se simte prin ochii ei și pe micile zgomote pe care le face.

Muzica din mini-jocuri este optimistă și repede te blochează în cap.

Purrfect - pentru unii

Angela Mea Talking nu este cu siguranță pentru toată lumea. Sarcinile pot fi monotone și obositoare, iar jucătorii cărora le place multă acțiune ar trebui să-l evite probabil pe acesta.

Cu toate acestea, pentru unii, în special copii mici, My Talking Angela creează un mod vesel și distractiv de a învăța despre îngrijirea unui animal de companie.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: