Download My Star World - Descarca PC Telefon Android sau IOS

My Star World
Categorie:
Programe Diverse Hobbyuri
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Produceți lecturi de astrologie personalizate

Crezi că stelele sunt o reflectare a noastră ca oameni? Crezi că destinul nostru este deja scris? Dacă nu o faceți, acest program vă poate ajuta să vă răzgândiți, iar dacă o faceți, atunci ar trebui să vă servească pentru a vă confirma convingerile.

My Star World generează o cantitate incredibilă de informații personale sub forma unui raport grafic cu stele, care durează doar câteva secunde pentru a procesa odată ce ați introdus câteva detalii de bază despre ora, data și locul în care v-ați născut.

sam.cmd.push (function () {Printr-o serie de grafice și rapoarte detaliate personale, emoționale și spirituale, aplicația a reușit de fapt să mă convingă că poate există ceva în acest aspect de astrologie, deoarece majoritatea mi s-au părut destul de exacte pe cont propriu raport.

La fel, când am intrat în detaliile altor persoane, știu că rapoartele lor par să reflecte corect cine sunt. Toate graficele, diagramele și semnele ciudate ar putea să-i declanșeze pe cei noi în jocul cu privire la stele, dar dacă ai răbdare să citești rapoartele foarte amănunțite, vei afla multe despre astrologie și, mai important, despre tine.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: