Download My Screensaver Maker - Descarca PC Telefon Android sau IOS

My Screensaver Maker
Categorie:
Programe Screensavere
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Creați screensavere cu imagini, pagini web, audio, video și Flash

O modalitate de a face fotografiile preferate mai speciale este de a le transforma în screensavere. My Screensaver Maker vă permite să creați un screensaver de prezentare de diapozitive pe baza fotografiilor preferate. Nu numai că, dar vă permite să creați un fișier de configurare a screensaverului pe care îl puteți trimite prietenilor și să le permiteți să se bucure de screensaver-ul pe care l-ați creat pentru ei.

Din păcate, acceptă numai fișiere de imagine BMP și JPEG, deși dacă doriți să adăugați o coloană sonoră, include suport pentru WAV, WMA, Mp3. După ce ți-ai încărcat imaginile în interfață, există mai mult de 120 de efecte tranzitorii. Pur și simplu trageți și fixați imagini și animații flash în secvența dvs. de salvare a ecranului. Dacă aveți abilități de animație flash, veți putea, de asemenea, să le adăugați pentru a oferi protectorilor de ecran un aspect deosebit de special.

După ce ecranul dvs. de ecran este finalizat, îl puteți transmite fie într-un fișier .EXE, fie într-un fișier .SWF flash. Dacă doriți să fie un videoclip, îl puteți transforma în AVI, MPEG, ASF și WMV. Dacă doriți doar să creați un singur protector de ecran autonom doar pentru computer, puteți crea un fișier .SCR pe care să îl adăugați în panoul de control.

Acesta este un instrument excelent și multă distracție, dar este păcat că nu acceptă o gamă mai largă de formate de imagini, deoarece s-ar putea să găsiți că petreceți mai mult timp la conversia imaginilor decât la utilizarea programului.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: