Download My Internet TV - Descarca PC Telefon Android sau IOS

My Internet TV
Categorie:
Programe Captura Ecran
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Experiență TV internațional pe PC cu această aplicație

Internet TV-ul meu este un instrument de transmisie TV online care vă permite să vizionați canale de televiziune gratuite din întreaga lume . Denumit ca „televizor pe PC”, acest program funcționează la fel ca un televizor, dar nu are nevoie de hardware suplimentar pentru a funcționa. Tot ce aveți nevoie este o conexiune la internet pentru a începe să vizionați diverse canale internaționale în diferite limbi.

TV la orice

Nu este atât de surprinzător să vezi că alte suporturi electronice sunt incluse în gadgeturi de înaltă calitate, cum ar fi computere, laptopuri, smartphone-uri și tablete. Calculatoarele pot acum să sune numere fixe, telefoanele pot transmite acum știrile - acest nivel de comoditate va continua să se îmbunătățească în timp. Unul dintre cele mai comune scenarii este includerea canalelor de televiziune pe alte dispozitive decât televizorul. În timp ce televizoarele sunt încă un dispozitiv constant în gospodării, acum puteți accesa, de asemenea, canale TV de pe internet și chiar puteți urmări și urmări un serial de televiziune fără a fi necesar să priviți televizorul în sine. Datorită majorității dispozitivelor portabile care au capacitatea de a avea conexiuni la internet, transmisia live poate fi efectuată și din mers. Cu toate acestea, unele canale sau spectacole nu sunt gratuite și vor avea nevoie de abonamente de la telespectatorii lor. Acestea sunt valabile și pentru TV, dar cel puțin există unele canale care vin gratuit și implicit. Oricum ar fi cazul, acestea sunt mult mai ușor de găsit la televizoare - iar acum vizionarea de emisiuni TV a fost facilitată de aplicațiile și programele disponibile pentru diferite dispozitive și platforme.

Doar fi online

Televizorul meu de internet este unul dintre cele concepute pentru computer. Majoritatea aplicațiilor „TV de pe PC” au de obicei nevoie de carduri de tuner TV sau conexiuni prin satelit, dar My Internet TV împinge tot ceea ce vă oferă și vă oferă sute de canale gratuite din toată lumea, doar cu conexiunea la internet și Windows Media Player, conform cerințelor sale. Televizorul meu de internet acționează ca manager și player TV online de pe desktop, cu posibilitatea de a face previzualizări cu imagini în imagini pentru alte canale - prin prezentarea unui al doilea ecran mai mic. Din păcate, nu puteți face înregistrări precum unele programe și chiar televizoare, dar puteți fi sigur că urmăriți emisiunile TV în timp real, deoarece Internetul meu TV este în mare parte un instrument de captare a ecranului pentru televizoare și transmisie acesta la calculatoare. Are o listă de canale distribuite de diferite țări și vă puteți crea propria listă de preferințe . Informațiile și descrierile canalelor sunt doar scurte, dar adaugă și Kbps-ul emisiei sau viteza de transfer de date, deci știi cât de bună este calitatea canalului. Din păcate, versiunea de încercare a My Internet TV este foarte limitată în funcțiile sale și chiar va opri programul după ce ajungeți la o anumită perioadă de timp. Vă obligă destul de mult să cumpărați licența completă.

Urmăriți cealaltă parte a globului

Ca premisă, Internetul meu TV sună excelent, dar, odată ce te uiți mai atent la ceea ce oferă, este posibil să fii tentat să găsești o altă aplicație ca aceasta. Cu toate acestea, are o interfață simplă și vă oferă suficiente informații pe canalele sale. Dacă doriți să vizionați programe de televiziune din diferite părți ale lumii, Internetul meu TV vă poate oferi ceea ce aveți nevoie.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: