Download MX vs. ATV Supercross Encore - Descarca PC Telefon Android sau IOS

MX vs. ATV Supercross Encore
Categorie:
Jocuri Masini
Specificatii:
Licenta: Full Version | Platforma: Windows 7 | Versiune: 2016
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Oamenii care au jucat cursori MX și cursori de ATV vor fi obișnuiți cu piese noroioase și praf, dar MX vs. ATV Supercross Encore oferă un mix bogat de diferite caracteristici de mediu pe care le-au înghesuit. Bunul simț sugerează că ambalarea caracteristicilor de mediu atât de îndeaproape va arăta rău și va face ca cursa să fie inegală, dar adaugă de fapt un alt nivel de complexitate jocului de care lipsesc multe alte jocuri de curse ATV și MX.

Personalizați-vă vehiculele și urmăriți panourile caroseriei să se spargă

Primele jocuri cu Destruction Derby ne-au învățat că ne bucurăm să suferim daune în timpul curselor, iar acest lucru este oferit de MX vs. ATV Supercross Encore. Primele jocuri Gran Turismo ne-au învățat că modificarea vehiculelor oferă un joc de curse mai avantajos și vă puteți personaliza vehiculele și cu acest joc. Comenzile de duel pentru tragerea trucurilor adaugă o adâncime lină jocului, care este rivalizat doar cu jocurile Tony Hawk și poate Snowboarders 2 pentru Playstation One. Jocul nu se referă doar la trucuri, ci este mai ales despre curse, dar trucurile sunt ceea ce transformă acest joc dintr-un pilot standard în ceva mai interesant.

Reamenajarea și redefinirea genului de curse off-road

Nu faceți greșeală, MX vs ATV Supercross Encore nu este la fel de bun sau de redefinire a genului ca MX vs. ATV Reflex, deoarece Reflex a schimbat modul în care sunt proiectate jocurile de curse off-road. Reflex a obținut atât de multe lucruri, încât merită să fie jucat doar pentru a aduce un omagiu modului în care a schimbat jocurile de curse ATV și MX. Cu toate acestea, Supercross este o intrare fină la gen și își merită locul în biblioteca de jocuri. Alte astfel de jocuri de curse se remarcă pentru a deveni plictisitor după o perioadă scurtă de timp, dar acest joc are atât de multe fațete încât este foarte redabil. Animațiile de viteză / mișcare în joc sunt, de asemenea, bine executate.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: