Download MX vs. ATV Reflex - Descarca PC Telefon Android sau IOS

MX vs. ATV Reflex
Categorie:
Jocuri Masini
Specificatii:
Licenta: Full Version | Platforma: Windows 7 | Versiune: 2016
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

MX vs. ATV Reflex nu este singurul joc MX vs. ATV, dar este unul dintre cele mai bune. Unele dintre altele, cum ar fi Encore, sunt bine analizate de recenzorii profesioniști, dar nu atât de mulți de utilizatorii obișnuiți. Motivul pentru care MX vs. ATV Reflex este îndrăgit atât de recenzorii profesioniști, cât și de jucători este pentru că are mai multă profunzime și varietate decât jocul mediu de curse off-road. Jucătorii îi plac pentru acțiune, iar recenziilor profesioniști le plac pentru varietatea și complexitatea pe care le oferă.

Personalizați-vă vehiculul și bucurați-vă de mediile în schimbare

Călătoriți peste mizerie, mlaștini, mlaștină și nămol în acest joc de curse incitant. Calitatea terenului modifică de fapt, pe măsură ce călăreții își pun amprenta pe el. Ca și în cazul celorlalte versiuni ale acestui joc, controalele sunt greu de stăpânit, dar efortul plătește atunci când începi să câștigi jocuri și să scoți trucuri. Grafica este bună și adaugă într-adevăr modul în care sunt expuse piesele. Piste de arenă sunt puțin înțelese, dar traseele și cursurile din zonă sunt foarte bine dezvoltate. Grafica vă permite să vedeți și să judecați cu ușurință terenul din față, astfel încât să vă modificați stilul de conducere sau de călărie potrivit. Așa se adaugă graficele la modul în care sunt expuse piesele. Dacă ar fi tras puțin graficul înapoi, ar fi greu să vedem ce tip de teren urmează, ceea ce este o problemă comună în jocurile de curse în care vitezele mari scad vizibilitatea.

Chiar și modul în care este poziționată camera este genial

Dezvoltatorii de MX vs. ATV Reflex au găsit vederea superioară perfectă. Sunteți suficient de aproape de călăreț pentru a experimenta și a vă cufunda în viteze mari, dar aparatul foto este suficient de departe pentru a putea vedea bine în depărtare. Controalele cascadoriei fac ca direcționarea călătorului să fie ceva mai dificilă, dar toate acestea adaugă provocării jocului. Funcția de deformare a terenului este și o nouă intrare în genurile de curse MX și ATV. În cele din urmă, avem un joc în care terenul este afectat de călăreții care îl traversează.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: