Download Mupen64 - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Mupen64
Categorie:
Jocuri Diverse
Specificatii:
Licenta: Gratis (GPL) | Platforma: Windows Vista | Versiune: 0.5.1
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

N64, cu siguranță, nu a fost cea mai reușită consolă de jocuri, dar a generat totuși anumite anume, de aceea se pot găsi emulatoare precum Mupen64.

Datorită Mupen64 veți putea încărca și reda orice ROM N64 pe Mac. Emulatorul este relativ ușor de utilizat și veți găsi un fișier readme care vine cu descărcarea care indică configurația butonului.

Dintre preferințe, veți putea alege dintre una din cele patru rezoluții, ceea ce este un lucru bun, deoarece Mupen64 se lansează prima dată la o rezoluție de numai 320 * 240. Aplicația oferă trei dimensiuni de cache de textură și veți putea activa filtrarea de ceață, ecran complet și atât filtrarea 2xSal cât și Bilinear. Din meniul de opțiuni Mupen64 vă permite, de asemenea, să limitați viteza jocurilor, să setați audio și să alegeți dintre trei nuclee de emulare. Cu toate acestea, va trebui să reporniți emulatorul pentru ca modificările să intre în vigoare.

Se spune că Mupen64 funcționează cu pluginuri, dar nu am găsit niciun semn al acestora nicăieri în program.

Configurațiile sunt puțin contra-intuitive, dar dacă te resimți la lansarea ROM-urilor, vei găsi că Mupen64 este un emulator bun pentru a te bucura de jocurile N64.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: