Download Multi-Monitor Mouse - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Multi-Monitor Mouse
Categorie:
Programe Mouse si Tastatura
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Urzește între ecrane

Dacă utilizați mai mult de două monitoare, glisarea mouse-ului peste ele poate fi o călătorie destul de mare. Multi Monitor Mouse vă permite să treceți între ecrane cu un clic sau o comandă rapidă a mouse-ului

Puteți configura mouse-ul Multi Monitor într-o varietate de moduri.

Există trei moduri de plasare, memoria locației, centrul și cadrul relativ, care modifică locul în care va apărea cursorul după o deformare. Memoria de locație poate fi foarte bună dacă treceți între aplicații pe diferite monitoare.

Multi Mouse Mouse este proiectat pentru un mouse cu cinci butoane, pe care îl puteți alege din butoanele din mijloc sau din lateral ca buton de warp. Comanda de scurtătură a tastaturii este mai puțin utilă și nu pare a fi configurabilă, deși funcționează în același mod.

Butonul de deformare pe care îl utilizați va trece prin intermediul monitoarelor dvs. și puteți specifica care va fi comanda sau o puteți pune invers.

Din ce în ce mai mulți oameni încep să folosească mai multe monitoare, iar Multi Monitor Mouse este un mod cu adevărat ușor și confortabil de a vă deplasa între ele fără a gesturi mouse-ul!

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: